VERKOOP VOORWAARDEN

Deze verkoopvoorwaarden regelen de aankoop van de producten die wij op deze site promoten en verkopen en de verzending van die Producten naar de landen aan wie we leveren. "site" betekent de website die zich op http://www.wlachi.nl bevindt. Als je iets op deze Site koopt, vragen wij je deze verkoopvoorwaarden te accepteren en als je dat doet ontstaat een overeenkomst tussen jou en ons, die aan deze Verkoopvoorwaarden onderhevig is. Het is daarom belangrijk dat je deze Verkoopvoorwaarden met aandacht leest alvorens producten op deze site te bestellen.

Heb je meer informatie nodig neem contact op met onze Klantendienst .

 1. Contact Details WLACHI.

Name                   : WLACHI
Adres                   :Argonweg 32, 1362 AB Almere, Nederland.
Email                  : sales@wlachi.nl
K.V.K nr.            : 65062582
BTW nr.             : NL8559.65.769.B01

In deze verkoopvoorwaarden van de producten en de onderneming WLACHI verantwoordelijk is voor de verkoop aan consument in het land dat je selecteert voor de aflevering van de producten.

 1. Zijn de beschrijvingen van producten en prijzen onberispelijk?

Wij doen ons best te verzekeren dat de informatie over onze producten accuraat en recent is. Wij garanderen echter niet dat er geen fouten in de beschrijving en/of de prijzen van de Producten kunnen staan of dat de Producten altijd beschikbaar zijn als je een bestelling wilt plaatsen om ze te kopen.

De kleuren die je op je beeldscherm ziet, kunnen bovendien afhankelijk zijn van je computersysteem en instellingen dus kunnen wij niet garanderen dat je computer die kleuren accuraat weergeeft.

Wij behouden ons het recht voor de informatie over de producten die op onze site weergegeven worden te wijzigen, met inbegrip van prijzen, beschrijving en beschikbaarheid. Dergelijke veranderingen zullen echter niet van invloed zijn op bestellingen waarvoor je al een e-mail  met de ontvangst van de bestelling ontvangen hebt (zie onder).

 1. Hoe kan ik iets op deze site kopen?

Hier beschrijven we alle stappen die nodig zijn om iets op ons site te kopen (in juridische termen: om een koopovereenkomst af te sluiten). Onderstaand proces zal beschikbaar zijn in de volgende talen, ook afhankelijk van de website van het land waartoe je je toegang verschaft hebt: Engels en Nederlands.

De afgesloten overeenkomst zal je aan het einde van het proces verstrekt worden en zal in de toekomst ook voor ons toegankelijk zijn – maar niet wijzigbar.

1° stap: je plaatst een bestelling

Om een aankoop te voltooien, moet je eerst een bestelling van producten plaatsen. Daarna moet deze Bestelling door ons geaccepteerd worden.

Om een bestelling te plaatsen, moet je 18 jaar of ouder zijn. Om een bestelling te plaatsen, moet je de producten op de site selecteren, je favoriete verzendmethode selecteren, alsmede andere optionele diensten, als je dat wilt, om tenslotte op de knop “NU KOPEN” te klikken. Wij aanvaarden geen bestellingen die op een andere wijze geplaatst zijn dan hiervoor beschreven is. 

2° stap: we bevestigen de ontvangst van de bestelling

Als je de bestelling via de site plaatst, zal je een geautomatiseerde e-mail ontvangen waarmee de ontvangst van je bestelling bevestigd wordt ("E-mail met ontvangst van de bestelling"). De e-mail met ontvangst van de bestelling bevat de volledige details van je bestelling (zoals Nummer bestelling, informatie over producten, prijzen, je verzendadres, WLACHI op dat de e-mail met ontvangst van de bestelling nog geen acceptatie van je Bestelling is. 

3° stap: we bevestigen dat de producten verzonden zijn – overeenkomst afgesloten!

Wanneer je bestelling door ons geaccepteerd is, sturen we je een e-mail waarin we bevestigen dat alle, of een deel van de producten zijn verzonden (“e-mail met bevestiging van de verzending").

Heb je de e-mail met bevestiging van de verzending eenmaal ontvangen, dan is je bestelling definitief door ons geaccepteerd en is de koopovereenkomst tussen jou en ons voltooid met betrekking tot de op dat moment verzonden producten. Deze overeenkomst bestaat uit: jouw bestelling; onze ontvangst van de bestelling; onze e-mail met ontvangst van de bestelling en e-mail met bevestiging van de verzending; de op dat moment actuele Verkoopvoorwaarden. Er zullen geen andere voorwaarden van toepassing zijn.

De e-mail met bevestiging van de verzending zal een niet wijzigbare kopie van de versie van de Verkoopvoorwaarden bevatten die van toepassing is op het moment waarop de koopovereenkomst afgesloten is, voor je toekomstige raadpleging. 

Als Bestellingen niet geaccepteerd worden

Terwijl we ons best doen om bestellingen altijd te accepteren, kunnen we in bepaalde gevallen toch een bestelling weigeren, bijvoorbeeld:

 1. Als je ons voorziet van onvolledige, onjuiste of frauduleuze informatie over je identiteit, leeftijd, betaalgegevens, factureringsgegevens, verzendadres;

 

 1. Als wij ontdekken dat er een fout op onze site stond met betrekking tot de producten die je besteld hebt, bijvoorbeeld met betrekking tot de weergegeven prijs of beschrijving;

 

 1. Als de producten die je besteld hebt helaas niet in voorraad of niet langer beschikbaar zijn;

 

 1. Als we redelijke gronden hebben om te geloven dat je de intentie hebt om de producten door te verkopen.

Als we je bestelling niet kunnen accepteren, nemen we zo snel mogelijk contact met je op via e-mail en hoe dan ook niet later dan 5 dagen vanaf de datum van je bestelling.  Als we je bestelling niet kunnen accepteren omdat de producten niet langer beschikbaar zijn, of omdat er een fout zit in de prijs en/of andere informatie op onze site, dan zullen we je ieder bedrag dat je voor die producten misschien al aangerekend is terugbetalen.

Als je een ABM geselecteerd hebt, kunnen wij bij uitzondering je betaling al geïncasseerd hebben en dan ontdekken dat de Producten misschien niet beschikbaar zijn. In dat geval zullen we onmiddellijk contact met je opnemen en een volledige terugbetaling verzorgen.

 1. Hoe kan ik de producten betalen?

Wij aanvaarde verschillende betaalmethoden voor aankopen op deze site. Raadpleeg de volledige gegevens in onze betalingsvoorwaarden.

 1. Wanneer worden de producten geleverd? Kan ik mijn verzending traceren? 

We bieden een reeks leveropties waaruit je een kan kiezen die het best bij jouw behoeften past. Er kunnen specifieke termijnen en voorwaarden op de verschillende leveropties van toepassing zijn, evenals verschillende leverkosten. Raadpleeg de volledige gegevens in onze levervoorwaarden. 

Je kunt de verzending van je producten traceren door op de link "Mijn Bestelling Traceren” te klikken, in de e-mail met bevestiging van de verzending. Houd er rekening meer dat je via deze link op de website van de koerier terecht komt, die niet door ons gecontroleerd wordt. 

 1. Ik wil een hier gekocht product retourneren. Wat moet ik doen?

We hopen dat je heel blij bent met je aankoop van WLACHI maar begrijpen dat je een of alle producten wilt retourneren. Je kunt binnen 30 dagen na ontvangst producten retourneren als je niet tevreden bent of als je van gedachten veranderd bent.

In dit gevallen kun je een terugbetaling ontvangen. Raadpleeg de volledige details, voorwaarden en instructies voor het retourneren van producten in onze retourvoorwaarden.

 1. Wie kan ik bellen als ik problemen heb met een aankoop of een product, of als ik een klacht wil indienen? biedt WLACHI een na-verkoop klantenondersteuning?

Als je problemen ondervonden hebt of een klacht wilt indienen over een Product, of een aankoop die je via deze site gemaakt hebt, of als je eenvoudig na-verkoop ondersteuning nodig hebt, kun je contact met ons opnemen zoals aangegeven wordt op neem contact ons op-pagina die beheerd wordt door onze klantendienst. 

 1. Worden mijn persoonsgegevens op deze site verzameld en verwerkt? Waarom? Hoe?

Door een bestelling te plaatsen, stem je ermee in dat wij je persoonsgegevens kunnen opslaan, verwerken en gebruiken voor de doeleinden om je bestelling te verwerken. We zullen je informatie verwerken in overeenstemming met ons privacy beleid.

 1. Gebruik van de site.

Het gebruik van deze site is ook onderhevig aan de gebruiksvoorwaarden van onze website.

 1. We leveren alleen in:

Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken, Finland, Ierland, Italië, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland en Verenigd Koninkrijk.