WLACHI is een internationaal luxe stijlmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kleding. Het in Nederland gevestigde merk heeft een compleet assortiment aan hoogwaardige easy to wear kleding ontworpen, die inspireert om het leven grenzeloos te leven. WLACHI is de belichaming van een modern lifestyle-merk. De kleding inspireert en is met name gericht op een jong en ambitieus publiek. WLACHI brengt de luxueuze levensstijl van buitengewone mensen binnen handbereik van iedereen die hard werkt om de droom van een ambitieuze toekomst waar te maken.


WLACHI is een leverancier is in kleding, ondersteund door een paar jaar technische kledingkennis en ervaring. Onze filosofie is om kleding op maat te maken die er zowel professioneel uitziet als het comfort, de beweging en de prestaties van atleten maximaliseert. We innoveren voortdurend functionele stoffen en ontwikkelen in eigen beheer nieuwe constructietechnologie├źn om markt-leidende producten te produceren.

Productie erfgoed
De fabricage van kleding vormt de kern van wat we doen en onze unieke volledige productiefaciliteiten stellen ons in staat om absolute controle te bieden over alle aspecten van de klantervaring, inclusief onderzoek, stofontwikkeling, patroon snijden, nauwkeurig maatwerk en tijdige levering. Onze speciale infrastructuur ondersteunt ons bij het bieden van robuuste supply chain mogelijkheden en logistieke netwerken om te voldoen aan ons streven van een week standaardlevering aan alle klanten overal ter wereld voor aangepaste kledingbestellingen.