BETAAL INFORMATIE

Je kunt je producten betalen met een bankpas, creditcard, of met PayPal. We accepteren de meeste betaalkaarten.

Als je met een bankpas of creditcard betaalt, moet je bij het plaatsen van je bestelling je kaartgegevens verstrekken. Je bankpas of creditcard zal worden gedebiteerd voor de totale waarde van je bestelling op het moment dat de bestelling door ons is ontvangen. We accepteren of verzenden je bestelling pas als de uitgever van je bankpas of creditcard het gebruik van de kaart voor de bestelde producten heeft goedgekeurd. Als we deze goedkeuring niet ontvangen, zullen we dit aan je doorgeven. We behouden ons het recht voor om de identiteit van de houder van de bankpas of creditcard te verifiƫren door om toepasselijke documentatie te vragen.

We nemen alle nodige verzorgingsmaatregelen om onze website veilig te maken en fraude te voorkomen.

Alle bankpas en creditcard transacties op deze website worden verwerkt door Mollie.nl

Als je via PayPal betaalt, zal je worden gevraagd om met je e-mailadres en wachtwoord in te loggen op je account om de betaling te bevestigen.

Je producten worden bezorgd na overboeking van je betaling. Als we niet binnen 30 dagen na de datum van je bestelling een betaling in beschikbare fondsen hebben ontvangen, zal je bestelling worden geannuleerd.

We zullen de producten naar je verzenden op het verzendadres dat in je bestelbevestiging staat vermeld. Het is echter mogelijk dat we documenten alleen per e-mail verzenden naar het e-mailadres dat je tijdens het plaatsen van de bestelling hebt verstrekt.